Spring over hovedmenu

Generelle spørgsmål til puljen

Vi modtager løbende spørgsmål til Flere skal med 2-indsatsen. Derfor har vi lavet en FAQ, hvor du kan få svar på de centrale spørgsmål. Vi opdaterer løbende siden, når der kommer nyt. På denne side finder du spørgsmål og svar til puljen generelt.

Projektperioden løber fra december 2019 til og med 31. december 2021.

STAR har dog valgt at tilbyde kommunerne at få forlænget projektperioden for FSM2 med 6 måneder, dvs. til og med juni 2022, grundet COVID-19 og den delvise suspension af beskæftigelsesindsatsen i foråret, der blandt andet betød, at der i en periode ikke kunne oprettes nye virksomhedsforløb.

Ja. Indsatsen i projektet kan varetages af en ekstern leverandør, men kommunen skal sikre, at leverandøren gennemfører indsatsen i overensstemmelse med indsatsmodellen for Flere skal med 2 og puljeudmeldingen.

Det er en problemstilling, vi fortsat er opmærksomme på i STAR.

Regeringen nedsatte i december 2019 en Ydelseskommission, der skulle komme med anbefalinger til et nyt kontanthjælpssystem.

Ydelseskommissionens anbefaler, at der skal udbetales supplerende hjælp for de feriedage, hvor de optjente feriepenge udgør et mindre beløb end ydelsen pr. dag. STAR afventer derfor de forhandlinger, der skal være herom.

Sidst opdateret: 20-08-2021