Spring over hovedmenu

Persongruppemarkering

Vi modtager løbende spørgsmål til Afklaringspuljen. Derfor har vi lavet en FAQ, hvor du kan få svar på de centrale spørgsmål. Vi opdaterer løbende siden, når der kommer nyt. På denne side finder du spørgsmål og svar om persongruppemarkering.

I kan selv sætte en slutdato på persongruppemarkeringen med dags dato, så de ikke er synlige ved jer.

Ja, det må I gerne. I kan selv sætte en slutdato på persongruppemarkeringen med dags dato.

Vi kommer ikke til at lave en ekstra markering, men I har mulighed for at sætte en slutdato på persongruppemarkeringen, så den deaktiveres igen.

Det må I gerne. I kan selv sætte en slutdato på persongruppemarkeringen med dags dato. Vi måler dog fortsat på hele gruppen.

Nej, I skal ikke afslutte persongruppemarkeringerne, når borger går i job. Dette skyldes, at hvis borger afsluttes til job, men bliver ledig igen, så vil I ikke kunne se persongruppemarkeringen, hvis I selv aktivt har afsluttet persongruppemarkeringen. Derfor skal I lade persongruppemarkeringen være aktiv, så I kan se, hvis borgeren kommer tilbage i målgruppen grundet ny ledighed i projektperioden.

Nej. "FSM2 step up-markeringen" skal kun bruges i FSM2.

Nej. I Afklaringspuljen er der ingen krav om, at jobcenteret skal registrere (med fx persongruppemarkering), hvem der får step up-møde, fordi alle (med få undtagelser) skal have et step up-møde. Jobcentret kan, hvis de ønsker det, selv oprette en persongruppemarkering til formålet, hvis de fx af administrative grunde ønsker at kunne følge med i, hvilke borgere der har fået et step up-møde/om mødet er afholdt m.m.

Sidst opdateret: 16-06-2021